Ποιός είμαι

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο και από μικρός ασχολήθηκα με τη ζωγραφική, τα κόμικς, και το σκίτσο γενικότερα. Ενώ ήμουν μαθητής Λυκείου, βραβεύτηκα σε πανελλήνιο διαγωνισμό κόμικς που διοργάνωσε η Μαθηματική Εταιρία.

Τελείωσα τα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών στο Αγρίνιο.

Έχω συμμετάσχει σε πάνω από 15 εκθέσεις ζωγραφικής και κόμικς από το 1999 έως σήμερα και δουλειές μου έχουν εμφανιστεί σε πολλά έντυπα. Από το 2004 έως το 2009 γελοιογραφούσα συστηματικά, αρχικά στην εφημερίδα «Συνείδηση» της Αιτωλοακαρνανίας και στη συνέχεια στην «Εβδομάδα».

Ιστορίες μου δημοσιεύτηκαν σε διάφορα περιοδικά κόμικς, ενώ έχω εικονογραφήσει και εξώφυλλα για βιβλία. Το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο μου προσωπικό κόμικς άλμπουμ, «Ωμέγα» (εκδόσεις Ψυχής τα Λαμπυρίσματα) και από το 2011 ξεκίνησα τη σειρά “Οι μαϊμούδες”, το πρώτο άλμπουμ της οποίας κυκλοφόρησε το 2014 και το δεύτερο το 2016 (εκδόσεις Ρενιέρη). Το 2015 βγήκε το “Βάλε καρπούζι και… φύγαμε” επίσης από τις εκδόσεις Ρενιέρη. Έχω τυπώσει ακόμα δύο artbooks, τα  “Makro works” και “40 Faces”, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι κυρίως με τα χιουμοριστικά μονοσέλιδα “Κουλουβάχατα”.

Από το 2011 έως το 2019 δίδαξα «σκίτσο – κόμικς» στο Εικαστικό Εργαστήρι του δήμου Αγρινίου.


1 Comment

Elena

14 Ιανουαρίου 2021 at 11:11 πμ

Υπέροχο το σχέδιο σου με τον Αγιο Μανδαλόριο! Κάνε twitter θα κάνεις πάταγο!

Leave a Reply

Άλλες σελίδες μου


Αναζήτηση