Ποιός είμαι

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο και από μικρός ασχολήθηκα με τη ζωγραφική, τα κόμικς, και το σκίτσο γενικότερα. Ενώ ήμουν μαθητής Λυκείου, βραβεύτηκα σε πανελλήνιο διαγωνισμό κόμικς που διοργάνωσε η Μαθηματική Εταιρία.

Τελείωσα τα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών στο Αγρίνιο.

Έχω συμμετάσχει σε πάνω από 15 εκθέσεις ζωγραφικής και κόμικς από το 1999 έως σήμερα και δουλειές μου έχουν εμφανιστεί σε πολλά έντυπα. Από το 2004 έως το 2009 γελοιογραφούσα συστηματικά, αρχικά στην εφημερίδα «Συνείδηση» της Αιτωλοακαρνανίας και στη συνέχεια στην «Εβδομάδα».

Ιστορίες μου δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά όπως το “Real Comics”, το «Τσόφλι» και άλλα, ενώ έχω εικονογραφήσει εξώφυλλα για βιβλία και περιοδικά. Το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο μου προσωπικό κόμικς άλμπουμ, «Ωμέγα» (εκδόσεις Ψυχής τα Λαμπυρίσματα) και από το 2011 σχεδιάζω τη σειρά κόμικς “Οι μαϊμούδες”, το πρώτο άλμπουμ της οποίας κυκλοφόρησε το 2014 και το δεύτερο το 2016 (εκδόσεις Ρενιέρη). Το 2015 βγήκε και το “Βάλε καρπούζι και… φύγαμε” επίσης από τις εκδόσεις Ρενιέρη. Έχω τυπώσει ακόμα δύο artbooks, τα  “Makro works” και “40 Faces”, σε περιορισμένα αντίτυπα.

Από το 2011 διδάσκω «σκίτσο – κόμικς» στο Εικαστικό Εργαστήρι του δήμου Αγρινίου.


Leave a Reply

Άλλες σελίδες μου


Αναζήτηση