Κυκλοφορούν

Κουλουβάχατα
Νέο βιβλίο! Τα χιουμοριστικά κομιξάκια, τα Κουλουβάχατα, έρχονται σε ένα ωραίο αλμπουμάκι από την Phase Productions. Στις 52 έγχρωμες σελίδες του θα βρείτε μια επιλογή από μονοσέλιδες ιστορίες της σειράς αυτής που παρουσιάζεται διαδικτυακά τα τελευταία χρόνια. Τιμή 8,5 ευρώ, στα ενημερωμένα με κόμικς βιβλιοπωλεία.

40 faces
Το τελευταίο μου artbook, μια συλλογή από 40 ασπρόμαυρα πορτρέτα με μελάνι και ακουαρέλα. Διάφορες προσωπικότητες από τον χώρο των τεχνών, της επιστήμης, του αθλητισμού και του δημόσιου βίου, άλλοι πολύ γνωστοί, άλλοι λιγότερο. 48 σελίδες, προς 5 ευρώ.
Δείτε κι εδώ.

40cover

Βάλε καρπούζι και… φύγαμε!
Από τις εκδόσεις Ρενιέρη – πρώτη κυκλοφορία τον Απρίλιο του 2015. Ασπρόμαυρο, 52 σελίδες, θα το βρείτε στα ενημερωμένα με κόμικς βιβλιοπωλεία.
“Τι γίνεται όταν ο ήρωας μας ξυπνάει απότομα από τον πλανόδιο μανάβη που διαλαλεί την πραμάτεια του; Τι γυρεύουν στο ορεινό χωριό ο Τζιμ και η Λάουρα και γιατί η εμφάνισή τους δεν ταιριάζει με των υπολοίπων; Και τι γυρεύει εδώ ένας δεινόσαυρος και διάφορες άλλες περίεργες φιγούρες; Πολλά τα ερωτήματα που γυρεύουν απάντηση (και δεν ξέρουμε αν θα τη βρουν) σε αυτή τη σουρεαλιστική ιστορία…
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεμείνουμε από καρπούζια!

Περισσότερα εδώ.

kar_cover

Οι μαϊμούδες: Ομόνοια
Οι μαϊμούδες: Ο Δρόμος προς την Γριά Μαϊμού
Μαϊμούδες από το διάστημα καταλαμβάνουν την Ελλάδα σε αυτή την σειρά κόμικς κοινωνικής σάτιρας σε σενάριο Γιώργου Γκίνη. Εχουν κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ από τις εκδόσεις Ρενιέρη το 2014 και 2016. Μερικώς έγχρωμο, 56 σελίδες.

Μαϊμούδες 1+2

Makro works
Περιλαμβάνει εικονογραφήσεις και σχέδια σε 3 κατηγορίες – people, comics, movies – φτιαγμένα με ένα πλήθος από τεχνοτροπίες. 40 σελίδες, έγχρωμο, κυκλοφόρησαν μόνο 80 αριθμημένα αντίτυπα.
Από τις εκδόσεις Πασχέντη, διαθέσιμο απ’ ευθείας από εμένα.
Περισσότερες πληροφορίες στο blog μου.

Makro works Εκδόσεις Πασχέντη, 40 σελίδες, έγχρωμο, κυκλοφόρησαν μόνο 80 αριθμημένα αντίτυπα

Το Τσόφλι
Ασπρόμαυρο περιοδικό ανθολογίας κόμικς, με ιστορίες από διάφορους δημουργούς. Από τις εκδόσεις Ρενιέρη. Ιστορίες μου θα βρείτε στα τεύχη 2, 3 και 5.

tsofli5

Ωμέγα: Ευλόγησον τους υπερήρωες
Εκδόσεις Ψυχής τα λαμπυρίσματα, 50 σελίδες, έγχρωμο. Το πρώτο μου αυτόνομο άλμπουμ, από το 2009.

Ωμέγα: Ευλόγησον τους υπερήρωες Εκδόσεις Ψυχής τα λαμπυρίσματα, 50 σελίδες, έγχρωμο.


Leave a Reply

Άλλες σελίδες μου


Αναζήτηση